Werken Sancta Maria

Werken

Villa Madeleine

Sancta Maria is een uniek maatschappelijk concept waarin allerlei vormen van zorg samenkomen. Grenzend aan het voormalige pensionaat ligt Villa Madeleine. In deze historische villa worden moderne praktijkruimten gerealiseerd. De ruimten zijn beschikbaar voor zelfstandigen en kleine organisaties.

Sancta Maria

Zorgprofessionals

Zorgprofessionals kunnen de praktijkruimtes huren. Het doel is om professionals uit verschillende disciplines te huisvesten, zodat er dynamisch geheel ontstaat. Voor patiënten, cliënten en als zorgverleners biedt een gecentraliseerd aanbod vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan doorverwijzingen, gecombineerde behandelingen, samenwerkingen en een verbreding van het netwerk.

Sancta Maria

Moderne praktijkruimten

De praktijkruimtes zijn ruim van opzet, beschikken over voldoende stroompunten en een goede internetverbinding. Op de begane grond is een centrale receptie en een riante wachtkamer bij de entree en uiteraard een goede koffie/thee voorziening. Organiseren van een grote presentatie tot max 300 personen? Of een kleine vergadering in dé Clifford room? Bijna niets is ondenkbaar.

Sancta Maria
Sancta Maria

Werken bij Maria:

  • Moderne en ruime praktijkruimtes
  • Speciaal voor professionals
  • Dynamische locatie
  • Algemene wachtkamer
  • Interessante huur
  • Gezamenlijke presentatie ruimtes

Praktijkruimte huren?

Bent u een zelfstandige en op zoek naar een praktijkruimte? Neem dan contact op. Wij vertellen u graag meer over de locatie en de praktijkruimten. Neem telefonisch contact op via 024 – 3735622 of stuur een e-mail naar info@vandewaterbeheer.nl