Werken Sancta Maria

Werken

Zorgcentrum

Sancta Maria is een uniek maatschappelijk concept waarin allerlei vormen van zorg samenkomen. Grenzend aan het voormalige pensionaat ligt Villa Madeleine. In deze historische villa worden moderne praktijkruimten gerealiseerd. De ruimten zijn beschikbaar voor zelfstandigen en kleine organisaties die zich bezighouden met alternatieve geneeswijzen, zoals acupunctuur, osteopathie, homeopathie en lifestyle coaching.

Sancta Maria

Alternatieve gezondheidszorg

Zorgprofessionals uit de alternatieve gezondheidszorg kunnen de praktijkruimtes huren. Het doel is om professionals uit verschillende disciplines te huisvesten, zodat er een centrum voor alternatieve gezondheidszorg ontstaat. Voor zowel patiƫnten als zorgverleners biedt een gecentraliseerd aanbod vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan doorverwijzingen, gecombineerde behandelingen, samenwerkingen en een verbreding van het netwerk.

Sancta Maria

Moderne praktijkruimten

De praktijkruimtes zijn ruim van opzet, beschikken over voldoende stroompunten en een goede internetverbinding. Op de begane grond is een centrale receptie en een riante wachtkamer bij de huismeester.

Sancta Maria
Sancta Maria

Werken bij Maria:

  • Moderne en ruime praktijkruimtes
  • Speciaal voor professionals op het gebied van alternatieve geneeskunde
  • Centrale receptie
  • Algemene wachtkamer
  • Interessante huur

Praktijkruimte huren?

Bent u een zelfstandige op het gebied alternatieve geneeskunde en bent u op zoek naar een praktijkruimte? Neem dan contact op. Wij vertellen u graag meer over de locatie en de praktijkruimten. Neem telefonisch contact op via 024 – 3735622 of stuur een e-mail naar info@vandewaterbeheer.nl