Eten & Drinken Sancta Maria

Eten & drinken

Samenkomen bij Maria

Sancta Maria is een plek waar mensen, families, vrienden en buurtbewoners samenkomen. Om het leven te vieren, om het leven af te sluiten en voor alles wat daar tussenin zit. De Maria Kapel, grenzend aan het voormalig pensionaat, werd vroeger gebruikt voor religieuze ceremonies, wijkfeesten en de fanfare. Vandaag de dag heeft de kapel verschillende functies. De ruimte is te huren voor diverse kleinschalige evenementen en gebeurtenissen met een sociaal of maatschappelijk karakter. Denk hierbij aan buurtbijeenkomsten, exposities, uitvaarten, vergaderingen, familiefeesten en kleinkunstvoorstellingen.

Eten Sancta Maria

Maria Kapel huren?

Heeft u interesse om de Maria Kapel voor een bepaalde datum of bepaalde duur te reserveren? Neem dan telefonisch contact op met Van de Water Beheer BV via 024 – 3735622 of stuur een mail met uw verzoek naar info@vandewaterbeheer.nl

Horecaconcept

In de Maria Kapel wordt een kleinschalig, ondersteunend horecaconcept geƫxploiteerd. Gedurende de dag kunt u hier terecht voor een kop koffie, een broodje of een kleine maaltijd. Het horecaconcept is toegankelijk voor iedereen.